Bij Van de Kamp & Lolkema draait het om U.

Uw lichaam verdient de beste zorg en professionele begeleiding. Bij Van de Kamp & Lolkema combineren we kwaliteitszorg met persoonlijke aandacht en gezelligheid. Juist die combinatie brengt beweging in uw herstel en maakt lichaam en geest gezond.

Iedere aandoening vraagt bijzondere kennis en kunde. Daarom heeft onze praktijk diverse specialisten in huis met gespecialiseerde therapieën en methodieken. Naast bekende specialismen als manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie en oncologische fysiotherapie hebben wij experts op het gebied van schouder-, rug- en hoofdpijnklachten.

Om u de beste behandeling te kunnen geven, werken we in Da Costa intensief samen met o.a. huisarts en ziekenhuis.

Uniek voor Putten is de rug- en schouderpoli waarin patiënten met chronische rugklachten door orthopedisch chirurg en manueeltherapeut in een gezamenlijk consult worden onderzocht, met de mogelijkheid tegelijkertijd een röntgenfoto te maken. Door de gezamenlijke kennis te bundelen weet u snel wat de beste behandeling voor uw probleem is. Nieuw is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een psychosomatisch fysiotherapeut.

Door stress – werk of privé – of door ziekte, een ongeluk of traumatische ervaring, kan de balans verstoord raken. Als u langdurig onder druk staat, kan het zijn dat u de signalen van uw lichaam niet goed herkent en er niet (goed) meer op reageert of kunt reageren. U raakt uit balans en daar kunnen tal van klachten uit voortkomen. Onze psychosomatisch therapeut helpt u om weer in balans te komen en uw klachten aan te pakken.

 

Openingstijden en contactgegevens

Maandag: 07.45 – 21.00 uur
Dinsdag: 07.45 – 21.00 uur
Woensdag: 07.45 – 18.00 uur
Donderdag: 07.45 – 21.00 uur
Vrijdag: 07.45 – 17.00 uur

Email: info@vdkamp-lolkema.nl
Website: www.vdkamp-lolkema.nl

Adres:
Klaas Frisohof 20
3881 SZ Putten

Telefoon: 0341 – 357750