In onze manier van werken proberen we als huisartsen en assistentes u als patiënt het gevoel te geven dat er tijd en aandacht voor u is en dat uw verhaal serieus wordt genomen. Ook vinden we het belangrijk dat u kan meedenken bij het zoeken naar oplossingen of behandeling van uw probleem. Naast dat we een betrokken huisartsenpraktijk willen zijn, vinden we het ook van belang kwalitatief goede zorg te bieden en ons als praktijk steeds verder te ontwikkelen.

Met huisartsenpraktijk Kraak willen wij een betrokken praktijk zijn, die kwalitatief goede zorg biedt. Als praktijk willen wij steeds blijven ontwikkelen.

In onze praktijk werken twee huisartsen en drie praktijkondersteuners.
Twee praktijkondersteuners zijn gespecialiseerd in psychosociale hulp en één praktijkondersteuner is gespecialiseerd in ouderenzorg, hart- en vaatziekten, suikerziekte en astma/COPD.
De praktijk biedt huisartsenzorg in de volle breedte; van chirurgische ingreepjes tot aan het begeleiden van palliatieve patiënten in de thuissituatie. De praktijk is onderdeel van het samenwerkingsverband Stichting Eerstelijnszorg Da Costa. Het is ons doel om samen met de andere zorgverleners in het gezondheidscentrum de best mogelijke zorg te bieden.

Meer informatie: website Huisartsenpraktijk Kraak

 

Patiëntenportaal
Via het patiëntenportaal van Huisartsenpraktijk Kraak kunt u online herhaalrecepten aanvragenafspraken inplannen en vragen stellen via eConsultRegistreer u voor de onderstaande services of log in met uw bestaande account. Na uw registratie zullen wij een controle uitvoeren, omdat wij uw privacy erg belangrijk vinden. Na de controle koppelen wij uw account aan uw medische gegevens.

icoon registreren patientportaal icoon herhaalrecepten icoon webagenda icoon webagenda
Registreren Herhaalrecepten Webagenda eConsult

 

Openingstijden en contactgegevens

Maandag tot en met vrijdag 8.00 – 17.00 uur

Klaas Frisohof 20
3881 SZ Putten

Telefoon: 0341 – 350930
Mail: praktijk.kraak@dacostazorg.nl

Spoedlijn

  • Praktijk Kraak: 0341 – 350930, optie 1

Buiten kantoortijd, avond, nacht, weekend en feestdagen
0900 3410341 (€0,10/minuut) – Huisartsenpost Harderwijk