In onze praktijk vinden wij het belangrijk kwalitatief goede en brede zorg te bieden, dichtbij huis. In onze werkwijze streven wij ernaar voor elke patiënt voldoende tijd en aandacht te hebben. Door een respectvolle en open manier van communiceren betrekken wij u bij het zoeken naar de beste oplossing of behandeling van uw probleem. Maatwerk, want elk mens is anders.

In onze praktijk werken 2 huisartsen en 4 praktijkondersteuners. De doktersassistentes zijn bij de huisartsen van Da Costa gezamenlijk in dienst.
De 2 praktijkondersteuners GGZ begeleiden mensen met psychosociale problemen, de praktijkondersteuner ouderenzorg bezoekt en begeleidt ouderen thuis en de praktijkondersteuner somatiek is gespecialiseerd in suikerziekte, longziekten en hart- en vaatziekten.

Sinds 2016 is dokter Bettman kaderhuisarts ouderengeneeskunde. Dit is een specialisatie van de huisarts op het gebied van de ouderenzorg. Vanuit deze functie houdt zij zich bezig met de organisatie van de ouderenzorg in de regio.

In de praktijk doet dokter Bettman de plaatsing van de (anticonceptie)spiraal.
Dokter Vermaas heeft als specialisatie chirurgie zoals het wegsnijden van een moedervlek, vetbult, verstopte talgklier of de behandeling van een ingegroeide teennagel.

Het is ons doel om samen met de praktijken in het centrum betere en meer op elkaar afgestemde zorg en diensten te bieden.

Meer informatie: website Huisartsenpraktijk Vermaas & Bettman

Avondspreekuur
Op maandag van 17.00-18.00 uur en op donderdag van 17.00-18.30.
Tijdens deze avondspreekuren is er ook een assistente aanwezig waar u een afspraak  mee kunt maken.

Patiëntportaal: herhaalrecepten en agenda

Via het patiëntportaal van Huisartsenpraktijk Vermaas en Bettman kunt u online herhaalrecepten aanvragenafspraken inplannen en in de toekomst eConsulten aanvragen. Registreer u voor de onderstaande services of klik op het icoon om in te loggen met uw bestaande account. Als u zich als nieuwe gebruiker van deze services registreert kan het even duren voordat uw account definitief gekoppeld is aan uw medische gegevens.

icoon registreren patientportaal icoon herhaalrecepten icoon webagenda
Registreren Herhaalrecepten Webagenda

Openingstijden en contactgegevens
Maandag tot en met vrijdag 8.00 – 17.00 uur

Klaas Frisohof 20
3881 SZ Putten

Telefoon: 0341 – 351640
Mail: praktijk.vermaas-bettman@dacostazorg.nl

Spoedlijn:  0341 – 351640, optie 1

Buiten kantoortijd, avond, nacht, weekend en feestdagen
0900 3410341 (€0,10/minuut) – Huisartsenpost Harderwijk